Behandlingsmateriale

Velkommen til kursusserien

”Tillid, Håb og Ærlighed”                                                 tatoo

Titlen har vi valgt, fordi de tre begreber hver for sig og tilsammen udtrykker nogle værdier, som vi mener, er vigtige at efterstræbe i behandlingen.

Som behandlere har vi ofte forskellige faglige afsæt, og det er tatoolangt fra alle, der er efteruddannet i relevante behandlingsmetoder, før de starter op som behandlere i praksis.

Med indeværende kursusmateriale ønsker vi at sikre, at vi får bragt vores behandlingsmetoder i spil på en måde, så kursisterne samlet set får det optimale ud af deres behandling, herunder at sikre, at kvaliteten af vores kurser er konsistente. Kursusmaterialet til de enkelte kurser består således  af et arbejdskatalog til kursisterne og en tatooguide til arbejdskataloget, der er målrettet behandlerne.

tatoo
 

Glad tilfreds

“Velkommen – mit navn er Sokrates, og jeg skal være din guide. Klik på nedenstående forsider for at se kursusmaterialet”


Behandling, hash, amfetamin og kokain: Kursisternes arbejdskatalog og Behandlerens guide

Arbejdskatalog Hash

Pris kr. 100,-

Gruppebehandling Hash

Pris kr. 100,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tilbyder et heldagskursus for behandlere i forhold til anvendelsen af ovenstående materiale. I forbindelse med kurset vil kursisterne modtage et eksemplar af ”Behandlernes guide”og et eksemplar af ”Arbejdskataloget”,pris kr. 10.000 (max.20 deltagere).

 


Behandlingsmateriale for nyopstartede klienter – opiat misbrug: Kursisternes arbejdskatalog og behandlerens guide

Kursuskatalog Stop op

Pris kr. 50,-

Behandlerens guide stop op

Pris kr. 50,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tilbyder et halvdagskursus for behandlere i forhold til anvendelsen af ovenstående materiale. I forbindelse med kurset vil kursisterne modtage et eksemplar af ”Behandlernes guide” og et eksemplar af ”Arbejdskataloget”, pris kr. 6.000 (max. 20 deltagere).

 


Behandlingsmateriale for klienter med opiat misbrug der har taget “Stop op” kurset: Kursisternes arbejdskatalog og behandlerens guide

pixibog_tilbagefaldsforebyggelse

Kr. 100,-

guide-til-tilbagefaldsforebyggelse

Kun online publikation
Download eller se pdf HER

 


Netværkskurser – relevant for alle klienter

Pixibog netværkskursus

Kr. 50,-

Guide netværk

Kun online publikation
Download eller se pdf HER